ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ-ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΟΝΜ

Η Α.Ο.Ν.Μ. ευχαριστεί εκ βαθέων τον Δήμαρχο Γαλατσίου κ. Γεώργιο Μαρκόπουλο και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου κ. Ελευθέριο Εμμανουήλ για τη ευγενική παραχώρηση-διάθεση του Γηπέδου Ποδοσφαίρου του Άλσους ΒΕΪΚΟΥ (11αρι) για τις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας της αθλητικής ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων.
 
 

2η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ A.O.N.M. «ΙΑΣΩΝ 23»

 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΩΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 08:00

 

Η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (Α.Ο.Ν.Μ.), υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και σε συνεργασία με το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, ανακοινώνουν τη 2η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΑΟΝΜ “ΙΑΣΩΝ 23” η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Κυριακή 2 Οκτωβρίουτου 2022 προς τιμήν του αδικοχαμένου Ιάσωνα Λαλαούνη του οποίου η οικογένεια δώρισε όλα του τα όργανα για να σωθούν 7 συνανθρώποι μας.

Η δάδα της Λαμπαδηδρομίας εμπνεύσεως και κατασκευής της Α.Ο.Ν.Μ. με το όνομα «Δάδα Ζωής» θα ξεκινήσει το ταξίδι της από το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 8:00 π.μ. για να καταλήξει στις 13:00 στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στο οποίο θα παραδοθεί και θα τοποθετηθεί σε κεντρική αίθουσα σε ειδική προθήκη της ΑΟΝΜ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια σύντομη τελετή.

Μοναδικός σκοπός της Λαμπαδηδρομίας είναι η διάδοση της ευγενούς Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων και η Μεταμόσχευση.

Η φόρμα εγγραφής βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο.
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (ΑΟΝΜ), κατά τη συνεδρίασή του στις 31-08-2022, αποφάσισε, σύμφωνα με τις διατάξεις των ν.2725/1999 και 4726/2020, όπως τροποποιηθέντες ισχύουν, της εν γένει αθλητικής νομοθεσίας και του Καταστατικού της ΑΟΝΜ, τη σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΑΟΝΜ, στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των σωματείων-μελών της ΑΟΝΜ, την Τετάρτη 19-10-2022 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΑΟΝΜ, που βρίσκονται στην Αθήνα και επί της οδού Τριπόλεως 19Α, με τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης
  2. Οικονομικός προϋπολογισμός 2023 και έγκριση αυτού

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η απαιτούμενη από το Καταστατικό της ΑΟΝΜ απαρτία, η  Τακτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 20-10-2022 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AONM – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΞΦΟΡΔΗΣ

Η Αθλητική Oμοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (Α.Ο.Ν.Μ.), συμμετείχε στους 11ους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (European Transplant and Dialysis Championship) που διεξήχθησαν στην Οξφόρδη της Μ. Βρετανίας από 21 έως 28 Αυγούστου 2022.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας από διεθνείς αγώνες λόγω COVID, η Α.Ο.Ν.Μ. κατέβασε στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες την Εθνική της Ομάδα που απαρτιζόταν από 21 αθλητές και αθλήτριες, και συνοδούς τον Ομοσπονδιακό Προπονητή της επιτραπέζιας αντισφαίρσης κον Ευθύμιο Αμερικάνο, την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κα Ρούλα Αρκά, την Team Manager κα Ματίνα Λεγάτου και την γιατρό και Αντιπρόεδρο κα Αθηνά Γόμπου, συνοδούς αθλητών καθώς και την αγαπημένη μας ηθοποιό και Πρέσβειρα της Δωρεάς Οργάνων, Μαρία Ναυπλιώτου.

Οι προσπάθειες και οι επιτυχίες των αθλητριών/αθλητών της Ελληνικής Αποστολής έφερε για πρώτη φορά στα χρονικά την χώρα μας στην 5η θέση στην γενική κατάταξη μεταλλίων. Στο σύνολο οι χώρες που έλαβαν μέρος ήταν 25 και οι περισσότερες από αυτές είχαν πολλαπλάσιους συμμετέχοντες.

Στο σύνολο τους τα μετάλλια που κέρδισαν οι αθλητές μας είναι 22 και πιο αναλυτικά:

10 χρυσά, 5 αργυρά και 7 χάλκινα

Δερμιτζάκης Στυλιανός

Μπόουλινγκ μονό

1η 

Καμαράτος Νικόλαος

Μπόουλινγκ μονό

1η 

Ελ Λατίφ Μιχαήλ

Μπόουλινγκ μονό

1η 

Αρκάς Ιωάννης

Μπόουλινγκ μονό

1η 

Αρκάς Ιωάννης

Μπόουλινγκ διπλό

1η 

Δερμιτζάκης Στυλιανός

Μπόουλινγκ διπλό

1η 

Μιχαηλίδη Ειρήνη

100μ

1η 

Σαρογλάκης Γεώργιος

Δισκοβολία

1η 

Ξένος Χρήστος

Επιτραπέζια αντισφαίριση διπλό

1η 

Αρκάς Ιωάννης

Επιτραπέζια αντισφαίριση διπλό

1η 

Ζαχαριάδου Μαρία

Σφαίρα

Τριπηλόπουλος Δήμος

Ελαστικό μπαλάκι

2η 

Μιχαηλίδη Ειρήνη

200μ

2η 

Καμαράτος Νικόλαος-Ξένος Χρήστος

Μπόουλινγκ διπλό

2η 

Ξένος Χρήστος

Επιτραπέζια αντισφαίριση

2η 

Ανδρεάδης Δημήτριος-Καλός Κωνσταντίνος

Επιτραπέζια αντισφαίριση διπλό

2η 

Κακολύρης Πέτρος

Επιτραπέζια αντισφαίριση διπλό

3η 

Χατζηλιάς Νικόλαος

Επιτραπέζια αντισφαίριση διπλό

3η 

Βαγιακάκου Παρασκευή

Μπόουλινγκ μονό

3η 

Βαγιακάκου Παρασκευή

Επιτραπέζια αντισφαίριση μονό

3η 

Κακολύρης Πέτρος

Ατομικό Πετάνκ

Μπιτζίδου Ξανθή

100μ

3η 

Πολυδώρου Χριστόφορος

400μ

3η 

Ζαχαριάδου Μαρία

Δίσκος

3η 

Πιτροπάκη Μαρίνα

Ελαστικό μπαλάκι

Αναχουρλής Αθανάσιος-Βαγιακάκου Παρασκευή

Μπόουλινγκ μικτό

Μιχαηλίδη Ειρήνη-Βαγιακάκου Παρασκευή

Μπόουλινγκ διπλό

Τριπηλόπουλος Δήμος

200μ

4η 

Δουμουλιάκα Φωτεινή

Μπόουλινγκ μονό

4η 

Ξένος Χρήστος

Μπόουλινγκ μονό

4η 

Τριπηλόπουλος Δήμος

100μ

4η 

Σαρογλάκης Γεώργιος

Σφαιροβολία

4η 

Ζαχαριάδου Μαρία

Ακόντιο

4η 

Πολυδώρου Χριστόφορος

200μ

4η 

Τζουγανάκης Ιωσήφ

Άλμα εις ύψος

4η 

Καλός Κωνσταντίνος-Ανδρεάδης Δημήτριος

Επιτραπέζια αντισφαίριση διπλό

Κακολύρης Πέτρος-Ελ Λατίφ Μιχαήλ

Πετάνκ διπλό

Αναχουρλής Αθανάσιος

Μπόουλινγκ μονό

5η 

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί η δυναμική παρουσία 7 αθλητριών της Α.Ο.Ν.Μ., συμμετοχή που αποτελεί ρεκόρ σε σχέση με προηγούμενες αποστολές. Μέσα από αυτές τις αθλήτριες, επέλεξαν και βράβευσαν την αιμοκαθαρόμενη αθλήτρια μας, Εύη Βαγιακάκου, ως την καλύτερη αιμοκαθαιρόμενη αθλήτρια των αγώνων η οποία, αν και πρωτοεμφανιζόμενη, κατάφερε να κερδίσει 2 μετάλλια.

Επίσης, αποσπάσαμε τα περισσότερα χειροκροτήματα και τα καλύτερα σχόλια για την υποδειγματική συμπεριφορά των αθλητών μας τόσο όταν αγωνίζονταν αλλά και ως κερκίδα που έκαναν για τους συναθλητές τους.

Κάτι που αξίζει ακόμη να σημειωθεί είναι ότι όλοι οι αθλητές και οι προπονητές ταξιδεύουν στους αγώνες αυτούς με προσωπικά έξοδα και αυτό θα πρέπει με κάποιο τρόπο να επιλυθεί από τους αρμόδιους φορείς.

 

Live streaming. ο Μίνι Μαραθώνιος των Πανευρωπαϊκων Αγώνων Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων της Οξφόρδης

Σήμερα, ημέρα Τρίτη 23 Αυγούστου 2022, πραγματοποιούνται στο Blenheim Palace ο αγώνας των 5χλμ (μίνι μαραθώνιος) και ο αγώνας για την Δωρεά Οργάνων, στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι.

Στο παρακάτω link που θα είναι ενεργό στις 18.15, μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες.

https://www.youtube.com/channel/UCjxO1jMNg2U-SpEUqV_wgRA

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟΝΜ 21-8-2022

Στις 21 Αυγούστου 2022, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των πανευρωπαϊκών αγώνων Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων στην Οξφόρδη της Αγγλίας.

Οι αθλητές παρέλασαν στο Sheldonian Theatre με τη συνοδεία συμφωνικής ορχήστρας και με όμορφες εκδηλώσεις.

Ακολούθησε βαρκάδα στον Τάμεση με προορισμό το Radley College.

European Transplant Games Opening Ceremony

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟΝΜ 20-8-2022

Στις 20 Αυγούστου του 2022 και ώρα 09.30, ανεχώρησε η Εθνική Αποστολή Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων για να συμμετάσχει στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Μεταμοσχευμένων και Αιμοκαθαρομένων που θα διεξαχθούν στην Οξφόρδη της Αγγλίας από 21 έως 28 Αυγούστου.

Την Εθνική Αποστολή συνοδεύουν:
Η πρόεδρος της Α.Ο.Ν.Μ., κα Δήμητρα Αρκά
Η αντιπρόεδρος της Α.Ο.Ν.Μ. και ιατρός της Εθνικής Ομάδας, κα Αθηνά Γόμπου
Η Team manager, κα Σταματία Λεγάτου και
Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, κος Ευθύμιος Αμερικανός

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας είναι οι κάτωθι:
– Αναχουρλής Αθανάσιος
– Ανδρεάδης Δημήτριος
– Αρκάς Ιωάννης
– Βαγιακάκου Παρασκευή
– Δερμιτζάκης Στυλιανός
– Καλός Κωνσταντίνος
– Ξένος Χρήστος
– Καμαράτος Νικόλαος
– Τζουγανάκης Ιωσήφ
– Μιχαηλίδη Ειρήνη
– Μπιτζίδου Ξανθή
– Πιτροπάκη Μαρίνα
– Μπούσουλα Ασημίνα
– Δουμουλιάκα Φωτεινή
– Σαρογλάκης Γεώργιος
– Καλοκύρης Πέτρος
– Ελ Λατίφ Μιχαήλ
– Χατζηλιάς Νικόλαος
– Πολυδώρου Χριστόφορος
– Ζαχαριάδου Μαρία
– Τριπηλόπουλος Δήμος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13-6-2022

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής 12 Ιουνίου το μεγάλο αθλητικό event 1st Organ Donation Run 2022, που διοργάνωσε η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων στο ΟΑΚΑ με τους αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων. Μια διοργάνωση αφιερωμένη αποκλειστικά στην προώθηση της Ιδέας της δωρεάς οργάνων και Ιστών και τη Μεταμόσχευση. Μια υπόθεση στην οποία η χώρα μας υστερεί και συγκαταλέγεται στις τελευταίες θέσεις στο χάρτη των Ευρωπαϊκών Μεταμοσχεύσεων.

Ο ανθρωπισμός, ο αλτρουισμός, το πάθος για την ζωή και η προοπτική της δεύτερης ευκαιρίας μέσω της δωρεάς οργάνων είναι ο δεύτερος πυλώνας των δράσεων της Ομοσπονδίας μας πέραν των ακραιφνώς αθλητικών υποχρεώσεων που αφορούν στον αγωνιστικό αθλητισμό των Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων.

Παρά τη σχετική δυσκολία που είχε η μέρα (λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος) η συμμετοχή αθλητών και εθελοντών ήταν αθρόα. Από παντού δήλωσαν συμμετοχή και έδωσαν το παρόν τους για να τρέξουν και να στηρίξουν τη μεγάλη αυτή Ιδέα!!

Η Αθλητική Ομοσπονδία  Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών κα Λουκία Κεφαλογιάνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Γιάννη Κεχρή, την Μαργαρίτα Βάρσου, και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής που στέκονται πάντα αρωγοί σε όλες μας τις δράσεις.

Μεγάλες ευχαριστίες στο TihioRace για την τεράστια βοήθεια και υποστήριξη με την αφιλοκερδή παραχώρηση του χώρου τους στο ΟΑΚΑ (Pavillion TihioRace), ως σημείο έναρξης των αγώνων, την μεγάλη μας Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμο κα Μαρία Πολύζου, μια γυναίκα με μεγάλο ακτιβισμό και μεγάλη υποστήριξη σε μάς καθώς επίσης και την ομάδα της, τον κ. Paco Borao, πρόεδρο των Μαραθωνοδρόμων Παγκοσμίως AINS ο οποίος ταξίδεψε από την Ισπανία προκειμένου να τρέξει μαζί μας, τις μεγάλες Ελληνίδες πρωταθλήτριες  Κατρίν Ασημακοπούλου και Ντενίζ Δημάκη που συμμετείχαν στον αγώνα, τον κ. Ιωάννη Σταθόπουλο για την εξαιρετική παρουσίαση της εκδήλωσης, το μεγάλο Μαραθωνοδρόμο και αθλητή της ΑΟΝΜ για την τεράστια συμμετοχή του στο σχεδιασμό και την διεξαγωγή της εκδήλωσης κ. Σήφη Τζουγανάκη καθώς επίσης και τους χορηγούς μας Supermarket Σκλαβενίτης, εταιρία αθλητικών Saucony, εταιρία Sesamis Μπάρες, εταιρία αθλητικών OutRun, την αλυσίδα καφέ Mikel την εταιρία ιδιωτικών ασθενοφόρων  FirstAid Ambulance και την Μονάδα χρόνιας Αιμοκάθαρσης Τρίγκας Nephros. Ευχαριστούμε επίσης το Ιταλικό εστιατόριο Da Bruno για την προσφορά γεύματος στους εθελοντές.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ “ORGAN DONATION RUN 2022”

Με τεράστια επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 ο 1ος αγώνας δρόμου Organ Donation Run που διοργάνωσε η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (ΑΟΝΜ) στο Ο.Α.Κ.Α με το σύνθημα “Live, Love, Donate”- “Ζήσε, Αγάπησε, Δώρισε”.

Περίπου 250 αθλητές έτρεξαν στον αγώνα αυτό για να διαδόσουν το μήνυμα της Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων και ιστών και τη Μεταμόσχευση. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλο τον αγώνα

 

.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25.5.2022

Το Σάββατο 21.5.2022 διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία και σε εξαιρετικά αθλητικό κλίμα οι Πανελλήνιοι Αγώνες Στίβου και Petanque Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων 2022. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στη Λάρισα, στο στάδιο Αλκαζάρ, με την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Θεσσαλίας διά του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού Κωνσταντίνου του Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Πινακά Βασίλειου του υπεύθυνου αθλητισμού της περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Σταύρου Χατζηλάκου και όλων των αθλητικών παραγόντων οι οποίοι κάλυψαν  το κόστος διοργάνωσης των αγώνων, της διαμονής των αθλητών σε ένα εξαιρετικό κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης της Λάρισας και της διατροφής τους. Η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων τους εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες για τη στήριξη τους. Επίσημοι καλεσμένοι της ΑΟΝΜ ήταν ο Σύνδεσμος Νεφροπαθλων Κύπρου με την ομάδα του όπου μεταξύ των δύο ομάδων Ελλάδας-Κύπρου διεξήχθη και φιλικός αγώνας Bowling.

Στα σημαντικότερα των αγώνων ήταν η συμμετοχή του Μαραθωνοδρόμου αθλητή της ΑΟΝΜ Σήφη Τζουγανάκη ο οποίος παρόλο τον τραυματισμό του συμμετείχε στα 100μ. καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση, οι τρεις αθλήτριες της ΑΟΝΜ Ξανθή Μπιτζίδου, Ειρήνη Μιχαηλίδη και Ανδριάνα Ντανίλα Μικεδακη οι οποίες συμμετείχαν με εξαιρετική επίδοση στα 100μ. και 200μ., ο νεοεισερχόμενος και πολλά υποσχόμενος αθλητής ρίψεων της ΑΟΝΜ Γεώργιος Σαρογλάκης, ο νεοεισερχόμενος αθλητής της ΑΟΝΜ Δήμος Τριπιλόπουλος που κατέκτησε αρκετές πρωτιές και  αναμένεται να γράψει και αυτός την δική του ιστορία καθώς επίσης και ο αθλητής της ΑΟΝΜ και πρόεδρος του νεοσύστατου Αθλητικού Συλλόγου Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων ΑΤΛΑΝΤΑΣ Χριστόφορος Πολυδώρου ο οποίος αν και τραυματισμένος κατάφερε και πήρε την πρώτη θέση στα 400μ.

Κατά την τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο ΦΡΟΥΡΙΟ στη Λάρισα, η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων βράβευσε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό Κωνσταντίνο και τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λάρισας κ. Πινακά Βασίλειο για τη στήριξη και τη συνδρομή τους στους Πανελλήνιους Αγώνες, την Ιατρό Νεφρολόγο και αντιπρόεδρο της ΑΟΝΜ κυρία Αθηνά Γόμπου η οποία είναι πάντα δίπλα στην ΑΟΝΜ και στους αθλητές της καθώς επίσης και τον αθλητή Σήφη Τζουγανάκη για τις εξαιρετικές επιδόσεις του και την ενεργή συμμετοχή του στις διοργανώσεις της ΑΟΝΜ. Επίσης, η ΑΟΝΜ βράβευσε την Κυπριακή ομάδα για την συνεχή παρουσία της σε όλους τους Πανελλήνιους Αγώνες Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων. Η Κυπριακή ομάδα βράβευσε την πρόεδρο της ΑΟΝΜ κυρία Ρούλα Τσάμη-Αρκά για την προσφορά της στον αθλητισμό των Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων.