ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΟΝΜ ΣΤΟ 40ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 5χλμ. και 10 χλμ.

Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας και οι παράλληλοι αγώνες δρόμου των 5χλμ. και 10χλμ. με τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Στο Μαραθώνιο και στους παράλληλους αγώνες συμμετείχαν και αθλητές της ΑΟΝΜ.

Οι αθλητές μας που συμμετείχαν ήταν: Ο Σήφης Τζουγανάκης που έτρεξε στην αυθεντική διαδρομή των 42χλμ του Μαραθωνίου,  η Μαρία Φράγκου και ο Αλέξανδρος Τζανακάκης που έλαβαν μέρος στον αγώνα δρόμου 10χλμ. και οι αθλητέςς μας Εύη Βαγιακάκου, Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου και Παναγιώτης Αντωνιάδης που συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου 5χλμ. Στον αγώνα δρόμου των 5χλμ. συμμετείχαν επίσης ο Ομοσπονδιακός προπονητής στίβου κ. Νίκος Καράμπαμπας και η μητέρα τοι Ιάσωνα Λαλαούνη Νατάσα Μαρινάκου Λαλαούνη.

Όλοι τους τερμάτισαν με επιτυχία στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων τους συγχαίρει για τη συμμετοχή τους σε αυτή τη διοργάνωση.

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ BOWLING ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ & ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ 2023

Η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων ανακοινώνει την προκήρυξη των Πανελλήνιων Αγώνων Bowling Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων 2023.

Τόπος διεξαγωγής: Αίθουσα Bowling COSMOS, Θηβών 226, Νίκαια
Χρόνος διεξαγωγής: Σαββάτο 09-12-2023 και ώρα 10:00 π.μ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ Α.Ο.Ν.Μ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ

Την Πέμπτη 19/10/2023 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Περάματος, ο 1ος φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας εργαζομένων της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ (Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία ΕΣΥ) και της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Α.Ο.Ν.Μ. 
 
Στόχος της ΑΟΝΜ είναι η συμμετοχή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Μεταμοσχευμενων της Ιταλίας το καλοκαίρι του 2024.
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AONM – 3ης ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΔΑΔΑΣ ΖΩΗΣ «ΙΑΣΩΝ 23»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3ης Μαραθώνιας Διαδρομής Δάδας Ζωής «ΙΑΣΩΝ 23»

Με εξαιρετική επιτυχία που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, διεξήχθη στις 24 Σεπτεμβρίου 2023, η 3η Μαραθώνια Διαδρομή Δάδας Ζωής «ΙΑΣΩΝ 23» με εκκίνηση από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας προς το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου. Η δράση αυτή διοργανώθηκε από την Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (Α.Ο.Ν.Μ.) με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Παλλήνης και σε συνεργασία με το Δήμο Μαραθώνα και το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου. Όπως κάθε χρόνο το μήνυμα της δράσης αυτής ήταν η διάδοση της Ευγενούς Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων και Ιστών και της Μεταμόσχευσης.

Η Μαραθώνια Διαδρομής Δάδας Ζωής “ΙΑΣΩΝ 23” είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Ιάσονα Λαλαούνη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα μπροστά στην Βουλή των Ελλήνων και του οποίου η οικογένεια δώρισε τα όργανά του για να σωθούν επτά συνάνθρωποί μας.

Με τη συμμετοχή αθλητών της Ομοσπονδίας μας (αιμοκαθαρόμενων και μεταμοσχευμένων), πλήθος αθλητών και δρομέων μεγάλων αποστάσεων, αθλητών της ομάδας «Δρομείς Ελπίδας» με την πρόεδρο τους κα Μαρία Ελουίζα Σταβάρα, αθλητών του συλλόγου «Παλλήνιοι Δρομείς» και πολλών ακόμα αθλητών άλλων συλλόγων, του ποδηλάτη Νίκου Μοσχή, της οικογένειας Λαλαούνη και των φίλων του Ιάσονα.

Η Αθλητική μας Ομοσπονδία ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και δρομείς για τη στήριξη και τη συμμετοχή τους.

Η εκκίνηση από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας έγινε με την παράδοση της «Δάδας Ζωής» από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργο Μαυρωτά, στον αθλητή της Α.Ο.Ν.Μ., Χριστόφορο Πολυδώρου. Στη συνέχεια, αθλητές της Α.Ο.Ν.Μ. μετέφεραν την «Δάδα Ζωής» μέχρι τη διασταύρωση της Λ. Μαραθώνος με τη Λ. Σπάτων στο Γέρακα όπου και παραδόθηκε μετά από σύντομη τελετή, ομιλία του Δημάρχου με αρκετό κόσμο, στο Δήμαρχο Παλλήνης, κ. Αθανάσιο Ζούτσο, ο οποίος στήριξε τη δράση αυτή. Αμέσως μετά ο κ. Ζούτσος παρέδωσε τη δάδα σε δρομείς μεγάλων αποστάσεων οι οποίοι την μετέφεραν στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου και την παρέδωσαν στους Αντιδημάρχους Μαραθώνα, πρωτοστατούντος του Αντιδημάρχου, κ. Κυπαρίσση Βαγγέλη, όπου και τοποθετήθηκε σε ειδική προθήκη στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου αφιερωμένη στην Α.Ο.Ν.Μ. Παρών ήταν ο αντιδήμαρχος Μαραθώνος, κ. Γιάννης Μπούσουλας, ο αντιδήμαρχος Περάματος, κ. Θεόδωρος Τερζής και ο αντιδήμαρχος Παλλήνης, κ. Δημήτρης Καρράς.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργο Μαυρωτά, την Περιφέρεια Αττικής και τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, κ. Νικόλαο Πέππα, το Δήμο Παλλήνης και το Δήμαρχο, κ. Αθανάσιο Ζούτσο, τους Αντιδημάρχους του ιστορικού Δήμου Μαραθώνα, τον κ. Κωνσταντίνο Φλέγκα από τη νομική υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που συμμετείχε στη διαδρομή, την εθελοντική ομάδα «ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΑΜΚΕ» με τον πρόεδρο της, ιατρό κ. Δημήτρη Δαρδαμάνη, και τους εθελοντές ιατρούς, κ. Παναγιώτη Κοτιλέα, κ. Γεώργιο Γεωργιάδη και την κα. Δήμητρα Φλεβοτομά για την ιατρική κάλυψη της δράσης, τον Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για τη συμμετοχή του στην εκδήλωσή μας, την Προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας taekwondo Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, κα Μαρία Καρπαθάκη, και την πρόεδρο της ομάδας «Δρομείς Ελπίδας» και μαραθωνοδρόμο, κα Μαρία Ελουίζα Σταβάρα.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους Χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχία της δράσης αυτής: η εταιρεία Danone Nutricia η οποία μας προσέφερε τα πρωτεϊνικά ροφήματα γιαουρτιού Hipro, η εταιρεία Sesamis Natural Bars η οποία μας προσέφερε τις Μπάρες Σουσαμιού, η Τεχνική Κατασκευαστική Civil Developments η οποία μας προσέφερε τα ενεργειακά gel, τα supermarket Σκλαβενίτης ΑΕ που μας προσέφεραν τα νερά και τις μπανάνες, την εταιρία First Aid Ambulance που μας προσέφερε το ασθενοφόρο, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και, τέλος, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Δήμο Παλλήνης και τον Δήμαρχο, κ. Αθανάσιο Ζούτσο, για τη χορηγία των δύο λεωφορείων τα οποία μετέφεραν τους δρομείς από και προς τον Μαραθώνα.

Ευχαριστούμε επίσης τους ομοσπονδιακούς προπονητές, κ Ευθύμιο Αμερικάνο και Νικόλαο Καράμπαμπα, οι οποίοι ήσαν παρόντες σε όλη τη διαδρομή των 42,190μ. ώστε να επιτευχθεί αυτό το ωραίο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές-μέλη της Α.Ο.Ν.Μ., Κωνσταντίνο Καλό μετά της συζύγου του, Λάμπρο Ντουσαϊτη μετά της συζύγου του, Νικόλαο Χατζηλιά, Εμμανουήλ Μανουλάκη μετά της θυγατέρας του, Στυλιανό Δερμιτζάκη, Αγγελική Παπαδοπούλου, Αγγελική Λαλαούνη, καθώς και όλη την οικογένεια Παντελή και Νατάσας Λαλαούνη οι οποίοι παρευρέθησαν ως εθελοντές σε όλη τη διάρκεια της Μαραθώνιας Διαδρομής.

Επίσης ευχαριστούμε, την Ξανθή Μπιτζίδου, αθλήτρια της Α.Ο.Ν.Μ. και του ΔΡΟΜΕΑ η οποία παρουσίασε την τελετή της Μαραθώνιας Διαδρομής «ΙΑΣΩΝ 23».

Τέλος, ευχαριστούμε τον «έχοντα το γενικό πρόσταγμα» από την Α.Ο.Ν.Μ., πρόεδρο του Συλλόγου Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων «ΑΤΛΑΝΤΑΣ» και αθλητή της Α.Ο.Ν.Μ., κ. Χριστόφορο Πολυδώρου, για την άριστη οργάνωση αυτής της όμορφης και ουσιαστικής αθλητικής εκδήλωσης.

Η Α.Ο.Ν.Μ. πιστή τους στόχους και στους σκοπούς της, ένας εξ αυτών η Διάδοση της Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων και Ιστών και της Μεταμόσχευσης, θα συνεχίσει αυτήν την Ευγενή προσπάθεια ώστε η χώρα μας να πάψει να βρίσκεται πια στην τελευταία θέση μαζί με την Κύπρο στην Ευρώπη όσον αφορά τις μεταμοσχεύσεις και τους δωρητές οργάνων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ης ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΔΑΔΑΣ ΖΩΗΣ A.O.N.M. «ΙΑΣΩΝ 23»

 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΩΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 08:00 π.μ.

 

Η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (Α.Ο.Ν.Μ.), υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και σε συνεργασία με το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, ανακοινώνουν τη 3η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΑΔΑΣ ΖΩΗΣ A.O.N.M. «ΙΑΣΩΝ 23» για τη διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων και ιστών, η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 προς τιμήν του αδικοχαμένου Ιάσωνα Λαλαούνη του οποίου η οικογένεια δώρισε όλα του τα όργανα για να σωθούν 7 συνανθρώποι μας.

Η δάδα με την οποία θα τρέξουμε, είναι έμπνευσης και κατασκευής της Α.Ο.Ν.Μ., φέρει το όνομα «Δάδα Ζωής» και θα ξεκινήσει το ταξίδι της από το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 8:00 π.μ. για να καταλήξει στις 13:15 στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στο οποίο θα παραδοθεί για να τοποθετηθεί σε κεντρική αίθουσα και σε ειδική προθήκη της ΑΟΝΜ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια σύντομη τελετή.

Μοναδικός σκοπός της Μαραθώνιας αυτής διαδρομής της Δάδας Ζωής είναι η διάδοση της ευγενούς Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων και Ιστών.

Η δράση είναι ενταγμένη στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive. Τρέξτε με ασφάλεια στην αυθεντική διαδρομή του Μαραθωνίου επιλέγοντας μία από τις 4 διαδρομές:

❶ 40χλμ (με εκκίνηση από Καλλιμάρμαρο Στάδιο)
❷ 30χλμ (με εκκίνηση από Γέρακα),
❸ 20χλμ (με εκκίνηση από Πικέρμι) και
❹ 10χλμ (από Αγ Ανδρέα Νέας Μάκρης).
 
Παροχές στους δρομείς
 
● Μεταφορά με λεωφορεία της διοργάνωσης,
● Ασφάλεια με τη συνοδεία αστυνομίας,
● Συνοδεία ενός πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου,
● Υποστήριξη δρομέων με νερά και ενεργειακά gel,
● Νερό, Μπανάνες, Πρωτεϊνικά ροφήματα στον Τερματισμό,
● Φωτογραφίες σε όλη τη διαδρομή,
● Τεχνικό T-shirt,
● Αναμνηστικό Μετάλλιο.
 
Όσοι από εσάς, επιθυμείτε να γίνετε πρεσβευτές της Δωρεάς Οργάνων και θέλετε να στηρίξετε την προσπάθειά μας, παρακαλούμαι να συμπληρώσετε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής δρομέα. Να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.
 
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 
ΦΟΡΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

https://forms.gle/MD5SQDTtd7vpkx4e7

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στα τηλέφωνα:

 • 6932766540 (Χριστόφορος Πολυδώρου),
 • 6937013434 (Γιάννης Αρκάς),
 • 6977507275 (Αθανάσιος Αναχουρλής)

ή στα email:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3.7.2023 – 2ο Organ Donation Run

2ο Organ Donation Run

Πραγματοποιηθηκε την Κυριακή 2/7/2023 το 2ο Organ Donation Run με σύνθημα “Ζήσε, αγάπησε ,δώρισε”, που διοργάνωσε η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθων και Μεταμοσχευμενων μαζί με τον Δήμο Αιγάλεω που ήταν και ο μέγας χορηγός του αγώνα.  To Organ Donation Run ήταν αφιερωμένο στην υπέρτατη πράξη της Δωρεάς Οργάνων και έγινε στο πανέμορφο Άλσος του Αιγάλεω γνωστό ως Μπαρουταδικο. Η συμμετοχή στον Αγώνα ήταν δωρεάν!
Την παρουσίαση του Run ανέλαβε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός κα Ζέτα Δούκα με εξαιρετική επιτυχία και ενθουσιασμό η οποία είναι και πρέσβειρα της Δωρεάς Οργάνων και την ευχαριστώ πολύ προσωπικά.
Στον Αγώνα 10χλμ. έλαβαν μέρος πάνω από 600 αθλητές δρομείς μεγάλων αποστάσεων, Παγκοσμιονικες, Ολυμπιονίκες, Σπαρταθλητες, αθλητές της ΕΣΟΑ, αθλητές “Δρομείς ελπίδας” με ένα καρότσι και τον Ξενοφώντα Χολέβα, και δρομείς τής ΑΟΝΜ.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τούς εθελοντές μας οι περισσότεροι των οποίων προέρχονται από τον Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω “Η Κρητική Αναγέννηση”, για την ευρύτερη υποστήριξή τους στην διοργάνωση του αγώνα και για την συμμετοχή τους για το συμβολικό χρηματικό έπαθλο των 150€ στον πρώτο άνδρα και στην πρώτη γυναίκα γενικής κατηγορίας ,όπως επίσης ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές κρητικών οργάνων που διασκεδασαν και εμψυχωσαν τους δρομείς.
Ευχαριστούμε τον Νίκο Παντερμάκη για το χρηματικό έπαθλο των 150€ στον πρώτο αθλητή γενικής κατηγορίας. Ευχαριστούμε επίσης το “Κελαρικό” της οικογένειας Κλεισαρχάκη για το χρηματικό έπαθλο των 150€ στην πρώτη αθλήτρια γενικής κατηγορίας. Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Μικρασιατών Αιγάλεω “Νέες Κυδωνίες” που δωρισε μια χειροποίητη πάνινη τσάντα με ένα βιβλίο και ένα μπουκάλι λικέρ στους τρεις πρώτους άνδρες γενικής κατάταξης και στις τρεις πρώτες γυναίκες γενικής κατάταξης. Ευχαριστούμε την εταιρεία ΑΦΟΙ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ, χορηγό της μπάντας κρουστών
που συνοδευσε τους αθλητές μας με τον ρυθμό της. Ευχαριστούμε την First Aid Ambulance που καλυψε για ακόμα μία φορά με ασθενοφόρο της τον αγώνα. Ευχαριστούμε την ΕΠΟΜΕΑ για την παροχή 2ου ασθενοφόρου και 15-μελή παρουσία και βοήθεια εθελοντών διασωστών.Ευχαριστούμε επίσης τον Σύλλογο “‘Οραμα Ελπίδας” που συνοδεύει πάντα κάθε μας εκδήλωση και δίνει πληροφοριες για την Δωρεά Μυελού των Οστών και έκανε επί τόπου εγγραφές σε αθλητές εθελοντές δότες.
Ευχαριστούμε επίσης τον εξαιρετικό γιατρό και διευθυντή μεταμοσχευσεων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός κ. Βουγά Βασίλειο για την μακρόχρονη προσφορά του στις μεταμοσχεύσεις και τη στήριξή του στην ομοσπονδία μας. 
Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι και στο επανιδείν τον Σεπτέμβριο με τον επόμενο Μαραθώνιο Αγώνα “Life Torch”, Δάδα Ζωης, με την καθιερωμένη μας Mαραθώνια διαδρομή με αντίστροφη φορά από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο προς τον Μαραθώνα και κατάθεση της Δάδας στήν προθήκη της στο Μουσειο Μαραθωνίου Δρόμου!
 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2ου ORGAN DONATION RUN, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Ο αγώνας θα έχει εκκίνηση και τερματισμό μέσα στο στάδιο ΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ. Η κεντρική του είσοδος είναι από την οδό Σουλίου, αλλά μπορείτε να έρθετε και μέσα από το άλσος του μπαρουτάδικου.

Σημαντικό να γνωρίζετε είναι, ότι περιμετρικά του μπαρουτάδικου όπου θα εξελιχθεί ο αγώνας των 10 χλμ, θα είναι από νωρίς κλειστός από την αστυνομία. Όσοι έρθετε με αυτοκίνητο, καλό είναι να το παρκάρετε λίγο πιο απομακρυσμένα. όσοι έρθετε με το μετρό, οι στάσεις ΑΙΓΑΛΕΩ & ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ έχουν απόσταση από το στάδιο, περίπου 800 μέτρα.

Η ώρα προσέλευσης των δρομέων θα πρέπει να είναι στις 07:00 – 07:15 το αργότερο, ώστε να έχετε χρόνο στην διάθεση σας να αφήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα στην φύλαξη, να παραλάβετε όσοι δεν θα το έχετε ήδη κάνει, την συμμετοχή σας και να κάνετε το ζέσταμα σας.

Η παραλαβή των BIΒ συμμετοχής σας θα γίνεται στο στάδιο ΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, από την Παρασκευή εώς και την ημέρα του αγώνα. Πιο αναλυτικά οι ώρες ανά ημέρα:                                                                        

 • Παρασκευή : 16:00 – 21:00 μ.μ                                                                                                        
 • Σάββατο : 11:00 – 15:00 π.μ                                                                                                                                    
 • Κυριακή : 07:00 π.μ                                                                                                       

Καλό θα είναι να έχετε παραλάβει τις συμμετοχές σας τις προηγούμενες ημέρες. Η εκκίνηση θα δωθεί χωρίς καθυστερήσεις.

Ο αγώνας θα έχει εκκίνηση και τερματισμό μέσα από το στάδιο και θα έχει διάφορες εναλλαγές τεραίν. Ταρτάν, χώμα, άσφαλτο. Σας επισυνάπτουμε και την διαδρομή. Ξεκινάμε από το στάδιο για 120 μέτρα και έπειτα βγαίνουμε από την ράμπα του σταδίου στην οδό Πλαπούτα για 150 μέτρα περίπου. Στρίβουμε δεξιά στην οδό Δαρδανελίων και στα 300-350 μέτρα εισερχόμαστε στο άλσος του μπαρουτάδικου, από την πύλη του ΟΑΕΔ. Μέσα στο άλσος θα υπάρχει σηματοδότηση της διαδρομής καθώς και δείκτες σε καίρια σημεία. Στα 2 χιλιόμετρα που γράψει το ρολόι σας, θα έχετε βγεί από την πύλη της πλευράς που ρίσκεται το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, κάνοντας αριστερά στην Αγίου Σπυρίδωνος. Κάνουμε μίαμιση περίπου  στροφή περιμετρικά του μπαρουτάδικου η οποία είναι  6 χλμ και ενώ βρισκόμαστε στην οδό Σουλίου στο 8ο χλμ, εισερχόμαστε από την πύλη μέσα στο άλσος κατευθυνόμενοι αριστερά. Βγαίνουμε από την πύλη του ΟΑΕΔ στην Δαρδανελίων και κατευθυνόμαστε για την είσοδο του σταδίου, όπου θα κινηθούμε δεξιά για τα τελευταία 200 μέτρα. Σε όλη την διαδρομή από την εκκίνηση θα υπάρχει εθελοντής με μηχανή που θα οδηγεί τους πρώτους της κούρσας.

Σταθμοί υδροδοσίας θα υπάρχουν στα : 2.100 , 3.600 , 5.500 , 7.000 και τέλος στον τερματισμό.                                                                                                                                                       

Οι δρόμοι που θα εξελιχθεί ο αγώνας θα είναι κλειστοί από την αστυνομία και τους εθελοντές μας για 2 ώρες. Όσοι δρομείς δεν έχουν τερματίσει μέσα σε αυτό το διάστημα, καλό είναι να συνεχίσουν στα μεγάλα πεζοδρόμια και στον ποδηλατόδρομο.

Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση την οποία επιμελείται η ομάδα του Νίκου Πολιά και αμέσως μετά τον τερματισμό σας, θα λάβετε sms με τον τελικό σας χρόνο. Η Μαριάννα και ο Γιάννης από το Foto-Trexoume θα αποθανατίσουν τις στιγμές σας. Η ομάδα κρουστών του Δημήτρη Τσάρνου θα σας δίνουν τον ρυθμό και τo drone και οι κάμερες του Δημήτρη Παππά θα μας χαρίσουν ευχάριστες εικόνες και αναμνήσεις.

Κοντά μας θα βρίσκεται ο σύλλογος Όραμα Ελπίδα, ενημερώνοντας  και παίρνοντας δείγματα από όσους το επιθυμούν.

Με την ευχή να είναι αυτοί οι μοναδικοί αγώνες που δίνουμε για την Ζωή, ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά και να συντρέξουμε για την Δωρεά Οργάνων.

 

ΖΗΣΕ – ΑΓΑΠΗΣΕ – ΔΩΡΙΣΕ 

 

2ο Organ Donation Run – Φόρμα Εγγραφής Εθελοντών

Οι εθελοντές είναι ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές μιας αθλητικής Διοργάνωσης. Στα πλαίσια λοιπόν του 2ου Organ Donation Run αναζητούμε εθελοντές οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πριν και κατά την ημέρα Διεξαγωγής του αγώνα.

Ο εθελοντισμός είναι μία στάση ζωής η οποία πηγάζει από τη βασική ανάγκη του ανθρώπου για αλληλεγγύη. Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να προσφέρουν αρκεί να το θέλουν πραγματικά.

Αν είσαι ένας από αυτούς δήλωσε τώρα συμμετοχή και αποκόμισε μια ξεχωριστή εμπειρία. Σύντομα οι υπεύθυνοι της Διοργάνωσης, θα έλθουν σε επαφή μαζί σας.

Προκήρυξη Αγώνα – 2ο Organ Donation Run

2o Organ Donation Run

Ο Δήμος Αιγάλεω και η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων σας καλούμε να συντρέξουμε στις 2 Ιουλίου στο 2ο Organ Donation Run.

Σκοπός του αγώνα είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κόσμου ώστε να γίνουμε όλοι αιμοδότες, δότες μυελού των οστών και δωρητές οργάνων.

Συνδιοργάνωση: Δήμος Αιγάλεω και Α.Ο.Ν.Μ.

Ημερομηνία: 02/07/2023

Αγώνας:10 χλμ

Ώρα Εκκίνησης: 08:30

Τόπος Διεξαγωγής: Αιγάλεω (Άλσος Μπαρουτάδικου)

 

 Ο αγώνας είναι δωρεάν.

     Παροχές Αγώνα:

 1. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
 2. Δύο σταθμοί υδροδοσίας
 3. Μετάλλια ηλικιακών κατηγοριών
 4. Σηματοδοτούμενη διαδρομή και εθελοντές που θα δείχνουν την διαδρομή
 5. Ιατρική κάλυψη
 6. Πριμ 150€ στον πρώτο άντρα και στην πρώτη γυναίκα γενικής κατάταξης από το “Κελαρικό” της οικογένειας Κλεισαρχάκη και από την εταιρεία του κ. Νικολάου Παντερμάκη

 

 

Θέλεις να ζήσεις μία ποιοτική ζωή; Τρέξε.

Θέλεις να ζήσεις για πάντα; Γίνε Δωρητής Οργάνων

 

 ΖΗΣΕ – ΑΓΑΠΗΣΕ – ΔΩΡΙΣΕ