ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΟΝΜ

Την 1η Ιουλίου 2020, όσοι αθλητές – ποδοσφαιριστές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας κατάφεραν να προσέλθουν στα γραφεία της ΑΟΝΜ, συναντήθηκαν με τον προπονητή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Αλ. Κούκη. Στη συνάντηση αυτή, όλοι οι αθλητές άκουσαν με μεγάλη προσοχή τον προπονητή και τα σχέδια του για την συγκρότηση της νεοσύστατης ποδοσφαιρικής ομάδας της αθλητικής μας Ομοσπονδίας και ενθουσιάστηκαν από την ομιλία του η οποία επικεντρώθηκε στη συνοχή της ομάδας. Η ομάδα όπως είπε ο κ. Κούκης πρέπει να είναι σαν μια γροθιά και στόχο θα έχει πάντα μόνο την νίκη.

Πολλοί αθλητές από την επαρχία αλλά και κάποιοι από την Αθήνα ζήτησαν να εγγραφούν στην ομάδα αφού επικοινώνησαν με την ΑΟΝΜ και από κοινού, συμφώνησαν σε μια νέα συνάντηση στην οποία θα προσέλθουν άπαντες οι αθλητές και η οποία θα πραγματοποιηθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Η πρώτη εντύπωση του κ. Κούκη με βάση τα ποιοτικά στοιχεία των αθλητών οι οποίοι απαρτίζουν την ομάδα ήταν πολύ θετική, πρότεινε την δημιουργία ενός βασικού κορμού 8 αθλητών στον οποίο θα συμπεριλαμβάνονται και οι υπόλοιποι 10 αθλητές βάσει των κανονισμών της WTGF και οι οποίοι θα μπορούν να είναι και οι αλλαγές καθ’ όλη την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα με μοναδικό στόχο πάντα τη νίκη.

Το Δ.Σ της ΑΟΝΜ Εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία και ευόδωση των όλων των στόχων τη