ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Α.Ο.Ν.Μ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ

Η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων είναι ο μόνος αρμόδιος φορέας ο οποίος εκπροσωπεί τον αγωνιστικό αθλητισμό των Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Αθλητών. Στα πλαίσια της λειτουργίας της, και όπως όλες οι αθλητικές Ομοσπονδίες λειτουργούν, είναι υποχρεωμένη να οργανώνει και να σχεδιάζει αγώνες και αθλητικά events καθ’ ότι η όλη δράση κρίνεται και αξιολογείται στο τέλος κάθε αθλητικής χρονιάς.
Επειδή φέτος ζούμε μια “ειδική” αθλητική χρονιά λόγω covid19, η Ομοσπονδία ανακοινώνει τους αγώνες και τα events που οργανώνει, ασχέτως αν αυτά στο τέλος πραγματοποιηθούν, λαμβάνοντας υπόψιν τις τρέχουσες συνθήκες και σε συνεννόηση πάντα με την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και την εκπρόσωπο γιατρό της Ομοσπονδίας μας. Να σημειωθεί ότι η Ομοσπονδία μας έλαβε ήδη δύο φορές μέρος σε τηλεδιασκέψεις όλων των Ομοσπονδιών με τον Υπουργό Αθλητισμού κο Αυγενάκη και τον Γεν. Γραμματέα κον Γ. Μαυρωτά για την διαχείριση της κατάστασης εν μέσω covid19 και είναι η μόνη αρμόδια να γνωρίζει με ακρίβεια του τι έχει συζητηθεί και τι ακριβώς ισχύει. Όλοι λοιπόν, λειτουργούμε με τα πρωτόκολλα υγείας που θεσπίζονται από την πολιτεία και βάσει αυτών ενεργούμε. Έτσι πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται οι προπονήσεις στο στίβο.
Πριν λίγες μέρες, αναρτήθηκε στον ιστότοπο της ΑΟΝΜ η προκήρυξη για Πανελλήνιους Αγώνες Bowling, όπως είχε σχεδιαστεί από πολύ καιρό με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα της υγειονομικής επιτροπής της Γενικής Γραματείας Αθλητισμού. Οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι ακόμα σε ισχύ και ελπίζουμε μέχρι και την ημερομηνία διεξαγωγής τους όλα να πάνε καλά και να μην έχουμε περαιτέρω αύξηση κρουσμάτων Κωρονοϊού.
Σε κάθε περίπτωση, η ΑΟΝΜ είναι σε άμεση και συνεχή επικοινωνία με την ΓΓΑ και τους γιατρούς μας και οι πάντες λειτουργούν με την αρχή του “βλέποντας και κάνοντας” κάτι που άλλωστε ισχύει σχεδόν παντού.
Σε καμία περίπτωση δεν θα βάζαμε σε κίνδυνο τα μέλη μας. Οποιαδήποτε αλλαγή, αναβολή ή ματαίωση αφορά στους Αγώνες Bowling θα δημοσιευθεί έγκαιρα στον ιστότοπο της ΑΟΝΜ.
Παρακαλούμε όλους σας, να ενημερώνεστε από το επίσημο site της Ομοσπονδίας και όχι από διάφορες ανεύθυνες και παραπλανητικές αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα και ιστότοπους.