ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΟΝΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022

.container { position: relative; width: 100%; height: 0; padding-bottom: 56.25%; } .video { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Διαφημιστικό βίντεο της ΑΟΝΜ για τους Πανελλήνιους Αγώνες Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων που θα διεξαχθούν στην Αθήνα και την Καλαμάτα από 21 έως και 26 Νοεμβρίου 2022.

39ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5km

Η Αθλητική Ομοσπονδια Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμενων (ΑΟΝΜ) εκπροσωπήθηκε σήμερα στον αγώνα 5 km που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας με τους αθλητές Σήφη Τζουγανάκη (ο οποίος ήταν και Pacer της Τράπεζας Πειραιώς  με χρόνο 00:24.55), Αλέξανδρο Τζανακάκη (με χρόνο 00:27:58), Χριστόφορο Πολυδώρου (με χρόνο 00:28:40) και Εύη Βαγιακάκου (με χρόνο 00:50:00)

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και η ΑΟΝΜ τους εύχεται υγεία και εκπλήρωση όλων των αθλητικών τους στόχων.

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ – ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ 2022

Η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων ανακοινώνει την προκήρυξη των Πανελληνιων Αγώνων Petanque – Bowling και Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων 2022, που θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

 • PETANQUE
  Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022
  Πλατεία Αργυροκάστρου και Κεχαγιά, Άγιος Ιωάννης Ρέντης

 • BOWLING
  Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022
  Αίθουσα Bowling: COSMOS Bowling Center
  Θηβών 226 Νίκαια

 • ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
  Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022
  Αίθουσα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης: Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου
  Μεγάλης του Γένους Σχολής 10, Άλιμος, ΤΚ 17456

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ – ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ 2022

Η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων ανακοινώνει την προκήρυξη των Πανελληνίων Αγώνων Στίβου, Κολύμβησης και Ποδηλασίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων 2022, που θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Στάδιο & Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (ΑΟΝΜ), κατά τη συνεδρίασή του στις 21-10-2022, αποφάσισε, σύμφωνα με τις διατάξεις των ν.
2725/1999 και 4726/2020, όπως τροποποιηθέντες ισχύουν, της εν γένει αθλητικής νομοθεσίας και του Καταστατικού της ΑΟΝΜ, τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΑΟΝΜ, στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των σωματείων-μελών της ΑΟΝΜ, την Πέμπτη 01-12-2022 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΑΟΝΜ, που βρίσκονται στην Αθήνα και επί της οδού Τριπόλεως 19Α, με τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

 1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης
 2. Εκλογή δύο (2) μελών Εφορευτικής Επιτροπής (το 3ο μέλος θα είναι Δικαστικός Αντιπρόσωπος).
 3. Διενέργεια Αρχαιρεσιών για την εκλογή τριών (3) αναπληρωματικών μελών Δ.Σ.

Οι υποψηφιότητες για την εκλογή των αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΟΝΜ μπορούν να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή 11.11.2022 και ώρα 12.00 το μεσημέρι.
Προς εξασφάλιση της υποβολής νομίμων υποψηφιοτήτων, οι υποψήφιοι απαιτείται να καταθέσουν επιπλέον και υπεύθυνη δήλωση με βεβαίωση γνησιότητας της υπογραφής τους στην οποία να αναφέρεται ότι πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για κατάθεση υποψηφιότητας για το συγκεκριμένο αξίωμα και ότι δεν έχουν οποιοδήποτε από τα κωλύματα, ασυμβίβαστα και περιορισμούς που προβλέπονται στο νόμο για το συγκεκριμένο αξίωμα.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η απαιτούμενη από το Καταστατικό της ΑΟΝΜ απαρτία, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το Παρασκευή 02-12-2022 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ. ΣΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΟΝΜ

Συναντήθηκαν χθες στα γήπεδα ποδοσφαίρου του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα εκπρόσωποι της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμενων (ΑΟΝΜ) και Αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΟΝΜ με τον Κον Σάκη Νικολάου.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η συνεργασία του προπονητή κ. Σάκη Νικολάου του Αθανασίου με την ομάδα ποδοσφαίρου της Α.Ο.Ν.Μ.
 

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2022

Αντιπροσωπεία της ΑΟΝΜ, αποτελούμενη από την Πρόεδρο κ. Ρούλα – Τσάμη Αρκά, τον Πρόεδρο του συλλόγου «Δρομέας» και υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της ΑΟΝΜ κ. Γιάννη Αρκά και τους αθλητές της Ομοσπονδίας κ. Νίκο Καμαράτο (μπόουλινγκ), κ. Νίκο Ηλιόπουλο (κολυμβητής) και κ. Δημήτρη Περιβολαράκη (στίβο, ποδόσφαιρο) επισκέφθηκε την Πέμπτη 6/10/2002 το Δήμαρχο Καλαμάτας, κ. Θανάση Βασιλόπουλο και συζήτησαν μαζί του το ενδεχόμενο διοργάνωσης των επόμενων Πανελλήνιων Αγώνων Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων στην πόλη της Καλαμάτας.

Ο κ. Βασιλόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του ίδιου αλλά και όλου του Δήμου για την επιλογή της πόλης της Καλαμάτας ως πόλης διεξαγωγής των Πανελλήνιων Αγώνων Νεφροπαθών και Μεταμοσχεμένων και αποφασίστηκε από κοινού η πραγματοποίηση τους τον Νοέμβριο το 2022. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Δήμου Καλαμάτας.

Από του αγώνες αυτούς θα προκριθούν οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους Παγκόσμιους Αγώνες Μεταμοσχυεμένων που θα διεξαχθούν στο Περθ της Αυστραλίας από 15 έως 21 Απριλίου 2023.