ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ 2024

Την Παρασκευή 12.4.2024 διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία και σε εξαιρετικό αθλητικό κλίμα οι Πανελλήνιοι Αγώνες Στίβου-Κολύμβησης Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων 2024. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Καλαμάτας, στο δημοτικό στάδιο παραλίας, με την ευγενική χορηγία του Δήμου Καλαμάτας και του Δημάρχου κ. Αθανασίου Βασιλόπουλου, οι οποίοι κάλυψαν  το κόστος της διοργάνωσης των αγώνων, της διαμονής των αθλητών σε ένα εξαιρετικό παραλιακό ξενοδοχείο της πόλης και της διατροφής τους.

Ευχαριστούμε θερμότατα το δήμαρχο κ. Αθανάσιο Βασιλόπουλο για την πλήρη στηριξή του στους Πανελλήνιους Αγώνες Νεφροπθών και Μεταμοσχευμένων 2024.

Ευχαριστούμε θερμά τη μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης mesogeios Καλαμάτας για την υποστήριξη των αιμοκαθαιρόμενων αθλητών μας, το κανάλι Best TV Καλαμάτας για τη φιλοξενία εκπροσώπων της ΑΟΝΜ στην εκπομπή “Τι λες τώρα” και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Καλαμάτας Κανάλι 1 και Έμφαση για τη συνέντευξη της προέδρου της ΑΟΝΜ.

Τέλος, ευχαριστούμε την εταιρία ITNetworks χορηγό και υποστηρικτή των Πανελληνίων Αγώνων Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων.

Από τους αγώνες αυτούς κάποιοι αθλητές και αθλήτριες της ΑΟΝΜ θα πάρουν την πρόκριση για να ενταχθούν στην Εθνική Ομάδα Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων και να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων 2024 που θα πραγματοποιηθούν στη Λισαβόνα από 21-28 Ιουλίου 2024.