ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25-1-2019

Η Πρόεδρος και μέλη της ΑΟΝΜ πραγματοποίησαν  στις 22 και 23 Ιανουαρίου 2019 δεύτερη  επίσκεψη στην πόλη της Λάρισας, για τη διευθέτηση των τελευταίων εκκρεμοτήτων και  λεπτομερειών για την οργάνωση της διεξαγωγής των Πανελλήνιων Αγώνων  Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων, οι   οποίοι θα πραγματοποιηθούν στη φιλόξενη και όμορφη πόλη τη Λάρισας.

Η Πρόεδρος κ. Νάντια Νταμάνη και τα μέλη του Πανθεσσαλικού Αθλητικού Συλλόγου Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων “ΟΙ ΛΑΠΙΘΕΣ”  μάς επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και άριστη φιλοξενία.

Τα μέλη της ΑΟΝΜ συναντήθηκαν με τον  κ. Κωσταρόπουλο Γιώργο, εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο υπεύθυνο του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Λαρισαίων  ο οποίος μάς ξενάγησε στους αθλητικούς χώρους όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών & Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, κ. Νταή Παναγιώτη , για το ενδιαφέρον και τη στήριξη του προς την Ομοσπονδία μας.
Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας και τα μέλη της ευχαριστούν θερμότατα  τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό για την ευγενική και γενναία του απόφαση να καλύψει όλο το κόστος των  εξόδων των Πανελληνίων Αγώνων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπουτίνα Ιωάννη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Πατουλιώτη Αλέξανδρο για τις ενέργειές τους, ώστε έγκαιρα  διευθέτησαν τις απαιτούμενες διαδικασίες έγκρισης της δαπάνης των αγώνων.

Ευχαριστούμε επίσης τον Πρόεδρο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κ. Καργιώτη και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κ. Γόμπου Αθηνά για τη φιλική τους διάθεση και θερμή τους φιλοξενία.

 

Αθήνα 25 Ιανουαρίου 2019
 

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. της Α.Ο.Ν.Μ.