Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθη το 1ο Τουρνουά Bowling μεταξύ των Ομάδων Μεταμοσχευμένων αθλητών Κύπρου και Ελλάδος στα πλαίσια της διακρατικής συμφωνίας ανταλλαγής αθλητικών events μεταξύ των χωρών μας. Την οργάνωση του τουρνουά ανέλαβε ο ΚΟΑ (Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού) η οποία ήταν άψογη από πάσης απόψεως.

Στο τουρνουά διακρίθηκε με χρυσό μετάλλιο ο Στέλιος Δερμιτζάκης στο ατομικό, οι Αρκάς – Αναχουρλής με χρυσό μετάλλιο στα διπλά και η Ελλάδα στις πεντάδες με χρυσό μετάλλιο.

Εκφράζουμε τις άπειρες ευχαριστίες μας στους αδελφούς μας Κυπρίους του ΚΟΑ και του Συνδέσμου Μεταμοσχευμένων Αθλητών Κύπρου, για την πέραν πάσης προσδοκίας εκπληκτική φιλοξενία που μας επιφύλαξαν και ευελπιστούμε στο επόμενο τουρνουά η Κυπριακή ομάδα να έχει εμπλουτιστεί και με περισσότερα μέλη.

Επίσης, θα θέλαμε να αναφερθούμε και στην προγραμματισμένη παρουσία στο ΡΙΚ της προέδρου της Ομοσπονδίας μας κας Δήμητρας Τσάμη Αρκά και του αντιπρόεδρου του Κυπριακού Συνδέσμου Μεταμοσχευμένων κου Αντώνη Αντωνίου κατά την οποία έγιναν αναφορές στην κατάσταση που αφορά την μεταμόσχευση και την δωρεά οργάνων στις χώρες μας και τα βεβαιωμένα οφέλη του αθλητισμού για την επόμενη της μεταμόσχευσης.