ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΟΝΜ

ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΟΝΜ

Η Αθλήτική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων ενημερώνει ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της, όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 31.3.2021, έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

ΤΑΜΙΑΣ:

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ:

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ:

Αρκά Δήμητρα

Γόμπου Αθηνά

Φωτοπούλου Χαρίκλεια

Ηλιόπουλος Σταύρος

Κουτσογιάννη Παρασκευή

1. Σπανός Νίκος

2. Κουτσουμπελη Βασιλική

Πολυδώρου Χριστόφορος

Ως προς τα τακτικά νέα μέλη του Δ.Σ., τα 2 αναπληρωματικά και τον εκπρόσωπο των αθλητών αναφέρουμε συνοπτικώς τα εξής:

Η Αθηνά Γόμπου είναι επιφανής νεφρολόγος, Διευθύνουσα Σύμβουλος και επιστημονικά υπεύθυνη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Ιασώ Θεσσαλίας και εθελόντρια ιατρός των Εθνικών Ομάδων νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων για πολλά χρόνια.

Ο Σταύρος Ηλιόπουλος είναι δραστήριος επιχειρηματίας με πολυετή επιτυχημένη διοικητική παρουσία στον αθλητισμό νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων.

Ο Σπανός Νίκος είναι αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων και ζωγράφος

H Κουτσούμπελη Βασιλική είναι μια νέα κοπέλλα, πραγματική και κατ’ ουσία εθελόντρια της διάδοσης της ευγενούς ιδέας της δωρεάς οργάνων και της μεταμοσχευσης, Τεχνικός Γεωπονος.

Ο Χριστόφορος Πολυδώρου είναι κορυφαίος διακεκριμένος μεταμοσχευμένος αθλητής και ανήκει στο Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό στο Τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Ομοσπονδία μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι με την παρούσα αυτή σύνθεσή της είναι η 1η Αθλητική Ομοσπονδία στην Ελλάδα με ποσοστό γυναικών στο Δ.Σ. μεγαλύτερο από το ποσοστό ανδρών, κίνηση που συμβάλλει στην κατοχύρωση της ισότητας των δύο φύλων.